"Dankjewel Blijf Actief"

Het hoeft niet altijd gezegd worden met bloemen. Wanneer wij een berichtje ontvangen van één van onze klanten, waarvan wij weten dat berichten sturen een hele opgave, kunnen wij enkel respect betuigen.

Een woningaanpassing volgens de noden en wensen van de bewoner

Deze woningaanpassing omvatte een aanpassing van de badkamer, keuken en het overal wegwerken van drempels en installeren van automatische rolluiken en voordeur. De ene woon aanpassing kunnen wij nooit vergelijken met een andere, aangezien deze telkens uniek naar de wensen en noden van de bewoners worden uitgevoerd. Maar volgens dat principe liep de aanpassing van deze woning net iets anders dan andere. De bewoner was namelijk tijdens de voorbereiding en uitvoering gehospitaliseerd. 

Blijf Actief doet er alles aan om onze klanten de persoonlijke service te geven die ze verdienen en die nodig is om woningaanpassingen op maat te realiseren. Als dat wil zeggen dat een volledige woningaanpassing via telefoon en in het ziekenhuis moet gebeuren, het zij zo. (Lees meer over Blijf Actief unieke werkwijze

Wanneer we van deze bewoner een persoonlijk bedankings sms kregen, konden wij niet anders dan dit te delen. Deze persoon heeft moeite met het typen van berichtjes op de gsm, wat dit allemaal nog meer speciaal maakt. Respect voor Frans. 

Bekijk hieronder het berichtje. 

Neem ook een kijkje in onze realisatie galerij of klik hier voor foto's van dit project. 

bedankings sms van een van onze Blijf Actief Woningaanpassing klanten

 

Meer info of vragen?

Contacteer ons gratis via 0800/95 700 of via info@blijfactief.be
blijfactiefteam